خودروی رنو کپچر یک خودروی کراس اور بهروز و نسل جدیده که سال ۲۰۱۳ تولید و سرانجام در سال ۲۰۱۶ توسط شرکت ایرانخودرو وارد ایران شد.
در ایران به اعتقاد بسیاری از افراد خودروی رنو کپچر در واقع همان رنو کولیوس است که با اعمال تغییراتی تبدیل به یک خوردروی کراس اور شده و نام رنو کپچر به خود گرفته که اتفاقا به دلیل مورد توجه بودن این نوع خودروها در سال های نخست عرضه به شدت مورد استقبال قرار گرفت.
رنو کپچر یکی از ماشین های فرانسوی شرکت رنو است که یک مینی کراس اور محسوب می شود. خرید لوازم یدکی رنو کپچر از جمله معیارهایی است که برخی از خریداران خودرو هنگام انتخاب و مقایسه خودرو ها به دنبال آن میروند. قیمت قطعات یدکی رنو کپچر و همچنین در دسترس بودن لوازم جانبی خودرو رنو کپچر از دغدغههایی است که ممکن است هم خریداران جدید هم صاحبان این خودروی لوکس داشته باشند. سایت رنومارکت پخش لوازم یدکی اورجینال کپچر را به مانند دیگر خودروهای رنو به صورت آسان و با قیمت مناسب در اختیار کاربران قرار می دهد.
قیمت قطعات اصلی لوازم یدکی خودروی رنو کپچر
از آنجایی که برخی از قطعات اصلی خودرو رنو کپچر و خود این خودرو هم وارداتی است و با توجه به نواسانات قیمت ارز در نتیجه نمی توانیم اعلام کنیم که قیمت قطعات اصلی کپچر معین و قطعی است.از همین رو با توجه به نوسانات ارزی و شرایط کشور نمی توانیم تعیین کننده ی قیمت در مدت زمان طولانی به صورت ثابت باشیم و مجبور به بروز کردن هر روزه سایت قیمت ها هستیم و در صورت بازدید از سایت ما می توانید مشاهده کنید که تمامی قطعات با قیمت آنها گذاشته شده است.
در یک بررسی خریدارانه میتوان به معایب و مزایای زیادی از این خوردروی نسل جدید و بهروز رسید.
ایمنی بالای سرنشینان، فرمان پذیری بالای خودرو، تجهیزات جانبی زیاد در مدل ۲۰۱۷، ترمز عقب مطمئن(علی رغم کاسهای بودن این ترمز اما در آزمایش ها عملکرد بسیار مطمئنی از خود نشان داده) از جمله مزایای برجسته خودرو رنو کپچر میباشد.
از طرفی عایق نبودن کامل کابین، نداشتن سانروف که در ماشین هایی با این سطح از کلاس ساخت واقعا ضعف عجیبی به شمار میرود، حساسیت بالای پیشرانه نسبت به بنزین بی کیفیت از جمله معایب این خودروی کلاس بالا محسوب میشود.
بررسی رنو کپچر: برای نتیجه گیری راحتتر برای تصمیم گیری ما به هرکدوم از معیار های یک خودرو امتیاز دادهایم، امتیاز خودروی رنو کپچر توسط کاشناسای ما و همینطور تجربه فروشنده ها اینچنین است:
پیشنهاد مطالعه: بررسی رنو کولیوس جدید
رانندگی و علمکرد فنی: 50%
طراحی ظاهری: 60%
کابین و امکانات: 60%
ارزش در مقابل قیمت: 60%
کیفیت: 60%
مشخصات فنی:
محور محرک —–> دیفرانسیل جلو
گیربکس —–> ۶ دنده اتومات دو کلاچه
پیشرانه —–> ۴ سیلندر توربو شارژ
حجم موتور —–> 1.2 لیتر
عملکرد فنی:
قدرت —–> 120 اسب بخار
گشتاور —–> 190 نیوتون متر
شتاب —–> 10.9 ثانیه
سرعت —–> 192 کیلومتر بر ساعت
مصرف ترکیبی —–> 5.9 کیلومتر در 100 کیلومتر
ابعاد و اندازه های خودرو:
نوع بدنه —–> شاسی بلند کوچک
نوع شاسی —–> یکپارچه
نسل(کد اتاق) —–> نسل اول
طول —–> 4122 میلیمتر
عرض —–> 1778 میلیمتر
ارتفاع —–> 1566 میلیمتر
فاصله محوری —–> 2606 میلیمتر
وزن —–> 1180 کیلوگرم
حجم باک —–> 45 لیتر
چرخ جلو —–> 205/55R17
چرخ عقب —–> 205/55R17
سیستم کمکی راننده:
کروز کنترل
کنترل ایستایی در سربالایی
کنترل پایداری
سیستم هشدار دهنده:
سنسور عقب
سنسور باران
سیستم های ترمز:
توزیع نیروی ترمز
ترمز ضد قفل
ترمز کمکی
ترمز عقب کاسهای
سیستم روشنایی:
دی لایت
اتو لایت
چراغ مه شکن جلو
چراغ مه شکن عقب
روشن شدن مه شکن ها در پیچ
فرمان:
نیروی کمکی برقی
روکش چرم
دکمه های کنترلی
حساس به سرعت
مالتی مدیا:
۶ اسپیکر
هندزفری
دستیار صوتی
تنظیم هوشمند بلندی صدا
مانیتور ۷ اینچی
نویگیشن
دوربین عقب
ایمنی کابین:
۴ ایربگ
ایربگ راننده
ایربگ سرنشین جلویی
ایربگ جانبی جلو
کارت هوشمند
رفاهی کابین:
ورود بدون کید
استارت دکمهای
سیستم تهویه اتومات با سنسور AQM تشخیص آلایندگی
صندلی راننده ۶ حالته دستی
صندلی سرنشین جلو ۴ حالته دستی
صندلی عقب تاشو دو تکه ، جابهجایی ریلی صندلی
گرمکن صندلی (مدل ۲۰۱۷)
ایزوفیکس صندلی
آینه و شیشه:
آینه جانبی تاشو برقی
آینه جانبی با تنظیم برقی
آینه جانبی با گرمکن
شیشه دودی عقب(۲۰۱۷)
رقبای رنو کپچر در بازار
در این بازه قیمتی رقبای زیاد و قدرتمندی برای رنو کپچر وجود دارند که میتوانند در مقابل مینی کراس اور رنو خودنمایی کنند و او را به چالش بکشند.
برای انتخاب بین این گزینه ها باید به این نکته توجه کنید که کدام یک از معیار ها برای شما باارزش تر است ، به عنوان مثال اگر دنبال شتاب عالی هستید قطعا پژو 2008 و سیتروئن C3 گزینه های بهتر و جذاب تری هستند اما اگر مصرف سوخت و یا فضای کابین یا دسترسی به قطعات یدکی برای شما معیار مهم تریست به شما خودروی رنو کپچر را پیشنهاد میکنیم.
البته اگر بتوان کمی به قیمت های بالاتر هم فکر کرد میتوان به تیوولی یا نیسان جوک هم اندیشید که قطعا خودرو های بهتری هستند. خودروی نیسان جوک یه خودروی کراس اور( نه یه خودروی مینی کراس اور) در کلاس جهانی است که به مراتب بهتر از خودروی رنو کپچر میباشد.
مزایا و معایب رنو کپچر
مزایا
- طراحی زیبا و اوصولی
- ۵ ستاره ایمنی اروپا
- مصرف سوخت مناسب
- فرمان پذیری قابل قبول
- شتاب ثانویه کافی
معایب
- لگ توربو و تاخیر گیربکس در آغاز حرکت
- دردسرهای نگهداری از پیشرانه توربو و گیربکس دو کلاچه
- کمبود برخی اپشن ها مثل، سانروف
- ترمز های عقب کاسه ای
تجهیزات و امکانات رنو کپچر
رنو کپچر از نظر سطح تجهیزات، کاملترین گزینه رده قیمتی خودش محسوب نمیشود، اما قادر است به لطف امکاناتی مثل، کیسه هوای ایمنی برای راننده و سرنشین کناری بهمراه ایربگ های جانبی، سنسور های پارک و دوربین دنده عقب، سیستم ورود و استارت بدون کلید، تهویه مطبوع اتوماتیک، اینه های برقی تاشونده، کروز کنترل و محدود کننده سرعت، فرمان برقی، چراغ های روشنایی در روز، سیستم تنظیم ارتفاع نور چراغ های جلو از داخل، سنسور نور، نمایشگر ۷ اینچی مرکزی و مواردی از این دست شما را تا حدود زیادی راضی نگه دارد، البته در نسخه های ۲۰۱۷ اضافه شدن مواردی مثل،روکش های چرمی، شیشه های دودی عقب و گرم کن صندلی جلو بخشی از کمبود های این لیست را جبران نمایند. هر چند هنوز هم نمیشود از خودرویی با ۴ ایربگ و ترمز های عقب کاسه ای و سقف فلزی به عنوان محصولی فول آپشن یاد کرد.
مصرف سوخت رنو کپچر
رنو کپچر به لطف حجم کم پیشرانه و تکنولوژی قابل قبول موتور، اشتهای کمی از خود نشان میدهد، به طوری که مصرف ترکیبی آن به ندرت از ۶.۵ لیتر در هر صد کیلومتر فراتر خواهد رفت، ضمنا میزان مصرف سوخت رسمی برای رانندگی شهری و جاده ای به ترتیب ۶.۶ و ۴.۷ لیتر در هر صد کیلومتر اعلام شده که نسبت به رقبا، اعداد قابل قبولی محسوب میشوند، هر چند در عمل و با توجه به کیفیت سوخت و ارتفاع از سطح دریا، این مقادیر کمی افزایش خواهند یافت.